Bij Boeken met Michel omroep NOOS

geplaatst in: In de pers | 2

Op 10 juni was ik te gast in het boekenprogramma van Michel en Geja om te praten over mijn roman In je dromen ga jij. Het werd een mooi gesprek dat veel verder reikte dan het boek alleen, afgewisseld met muziek van mijn keuze. Hier kun je het hele interview én de liedjes terugluisteren.

2 Antwoorden

  1. Hallo,ik zou heel graag mee doen aan de wedstrijd om je boek te winnen en te lezen !!!! Momenteel kan ik geen emails sturen noch ontvangen !!!! Kan ik langshier deelnemen??? het antwoord is : Inge Van Der Krabben.nl Hartelijk dank voor je begrip !!! Je boek maakt me erg nieuwsgierig en ik zou het supergraag lezen,veel succes nog Inge !!!!

    • Inge van der Krabben

      Hoi Silviane, ik zal je inzending doorgeven aan het programma, leuk dat je meedoet!

Laat een reactie achter