In de (online) lezing bij mijn nieuwe roman ‘Van het hart’ vertel ik over de totstandkoming van het boek, mijn research naar het thema verlies & rouw en inzichten rondom rouwverwerking. Ik lardeer dit met enkele poëzie- en prozafragmenten uit het boek. Na afloop is er gelegenheid tot vragenstellen en ga ik met toehoorders in gesprek.

Voor de lezing bij ‘Van het hart’ ben ik te boeken via De schrijverscentrale.

Boekenweek

Het thema van de boekenweek 2021 is ‘tweestrijd’. Mijn roman sluit daar perfect op aan omdat hoofdpersoon Mies Goedhart van 75 in een tweestrijd verkeerd tussen vastzitten in haar rouw en het weer bij de wereld willen horen. Lukt het Mies om zich opnieuw open te stellen? En wat is daarvoor nodig? In mijn lezing vertel ik hier meer over.

Informatie

Voor meer informatie: inge@ingevanderkrabben.nl of +31 6 464 372 36.