Inge heeft ons op een ontspannen – maar niet vrijblijvende – manier de eerste technieken aangeleerd voor het schrijven van een goed verhaal. Er was veel tijd voor feedback op het schrijfwerk van de deelnemers. Daar heb ik veel van geleerd. En ik vond het mooi om te zien hoe alle verhalen groeiden gedurende de cursus. Deze cursus is geschikt voor iedereen die van schrijven houdt en die kennis van schrijftechniek kan gebruiken of gewoon een extra zetje nodig heeft om tot schrijven te komen. Een aanrader!
-Simone van Kleef (cursist)

Stapsgewijs heb ik de belangrijkste aspecten en schrijftechnieken voor een verhaal leren kennen en gebruiken. De cursus biedt de gelegenheid om zelf veel uit te proberen én te zien hoe andere cursisten spelen (en worstelen!) met taal. Voor mij is – met stip – de belangrijkste les het ‘laten zien’ in plaats van ‘vertellen’ (show, don’t tell): steeds weer een uitdaging en tegelijkertijd het mooiste onderdeel van schrijven!
-Yannoula Karabinis (cursist)

De sfeer in de groep was prettig en constructief. We hebben elkaar geholpen met het verbeteren van onze schrijfstijl en verhalen. Dit kwam onder meer omdat Inge iedereen in zijn waarde liet en de juiste sturing gaf. Ikzelf heb veel gehad aan de oefeningen over het belang van zintuigelijke waarnemingen voor het schrijven van een verhaal, en de balans tussen tonen en vertellen.
-Suzanne Joosen (cursist)

Ik heb de cursus als erg waardevol ervaren. Vooral de combinatie van techniek, leermomenten en feedback. Echt een aanrader voor wie verder wil met schrijven. Ik ben gek op cijfers, een 10 is over de top, maar de cursus is meer dan een 9 waard!
-Edwin (cursist)

Inge is kritisch, op een hele prettige manier. Haar begeleiding is inspirerend. Erg nuttig als je je schrijfvaardigheid naar een hoger plan wilt trekken.
-Jacoba de Vries (cursist)

Ik ben heel anders naar teksten gaan kijken. Zie nu meer het schrijfproces van de auteur, merk technieken op. Dat is een grote verrijkking. Veel inspirerende tips en uitdagende schrijfoefeningen. Het tempo van de lessen was prettig, natuurlijk en overzichtelijk.
-Cecile Ickenroth (cursist)