Tot waar we kijken kunnen

(Ambo|Anthos, 2015)

Een prachtige, ontroerende roman over een moeder-dochterrelatie. In een frisse, eigen stijl schrijft Van der Krabben over loslaten, loskomen, volwassen worden, verbinden, afscheid nemen en rouw. Vele moeders en dochters zullen zich herkennen in deze roman – Ambo|Anthos

‘Een ontroerende roman, een verfilming waardig! Herkenbaar hoe het soms schuurt tussen moeder en dochter…’ – Birgit de Haan, boekhandel van Kemenade & Hollaers, Breda.

‘In prachtige pentekeningen geschreven apotheose van een moeder-dochterrelatie.’ – Marja West, auteur.

‘Een luchtig geschreven boek over een verre van luchtig onderwerp. Een debuut om in één ruk uit te lezen.’ – Josha Zwaan, auteur.

‘Tot waar we kijken kunnen’ een ontroerende en actuele roman met eigentijdse onderwerpen als een verstoorde arbeidsrelatie, complexe verhoudingen tussen moeder en dochter, de strijd om angsten, onzekerheden, eenzaamheid te overwinnen. Een mooi verhaal over gewaagde en eigenzinnige keuzes maken met enigszins spirituele elementen waar een breed publiek zich zal herkennen en ‘thuis zal voelen’.
Tot waar we kijken kunnen van Inge van der Krabben is een overtuigend geschreven knap debuut.’
– Clara van Lieshout, Bruna, Horst.

‘Wat een prachtig boek. Je bent een echte schrijver. En het is zeker niet alleen voor moeders en dochters…’ – Erik

‘Geweldig, ik werd helemaal meegezogen, wat een prachtig verhaal. Dat smaakt naar meer.’ – Mellyora

‘Ik heb je boek uit en vond het erg mooi. Richting het einde wordt het steeds intenser. Ik vind het knap hoe je er de humor in hebt geweefd. Ook de symboliek en meerdere lagen zijn subtiel aanwezig.’ – Anne Eekhout, auteur.

‘Even alles op stop gezet omdat ik er te ver in zat en door moest lezen. Hij is uit en ik heb gelachen en gehuild en mij verwonderd en ervan genoten.’ – Gean Ockels, auteur.

‘Complimenten voor je debuutroman. In een adem uitgelezen. Realistisch met diepgang. De inhoud vraagt om aandacht en beklijft.’ – Liesbeth

‘Tot waar we kijken kunnen is een verhaal dat niemand koud kan of mag laten. Een debuutroman over het heden zoals het zo vaak is, echt uit het leven gegrepen. Heftig, maar bijzonder ontroerend mooi. Dit is lezen met een lach en een traan.’ – Jury Hebban Debuutprijs 2016.

Bestel hier online ‘Tot waar we kijken kunnen’

ISBN/EAN: 9789026331411
Uitgever: Ambo|Anthos uitgevers
Paperback