Hoera! Op 28 januari 2021 verscheen mijn derde boek ‘Van het hart’ bij uitgeverij Luitingh Sijhoff. In het boek staat de 75 jarige Mies Goedhart centraal die na het plotselinge overlijden van haar man vast komt te zitten in haar rouw. Ze kampt met een enorm schuldgevoel en trekt zich terug in haar Villa aan de Vecht. Op aanraden van haar zoon gaat Mies, met gezonde tegenzin, bij een rouwgroep. Daar ontdekt ze, te midden van andere kleurrijke deelnemers met wie ze de confrontatie van haar verlies aangaat, dat er leven is na de dood.

Ik ben erg trots op het boek en hoop dat het vele lezers kan inspireren en troosten die te maken hebben met verlies en rouw. De lezing die ik erbij ontwikkelde staat bol van poëzie, muziek en filosofie, omdat ik geloof in de kracht van kunst bij het omgaan met verlies.

Ik heb het geschreven voor degenen die verliezen en groeien!

Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
RSS