Ik ben auteur, schrijfcoach en gecertificeerd docent creatief schrijven. In deze combinatie schuilt mijn kracht omdat ik me als auteur kan verplaatsen in jouw schrijfproces en als coach/docent je het gereedschap kan aanreiken om je schrijven verdieping te geven.

Ik begeleid je op een eerlijke en zorgvuldige manier in de zoektocht naar de dieper laag in je werk, naar wat je écht wilt vertellen, zodat jouw verhaal raakt.

Bij boekhandels, bibliotheken en literaire evenementen geef ik lezingen, workshops en cursussen aan groepen volwassenen en kinderen.

Ik begeleid ook schrijvers tijdens de retraites in Vierhouten van schrijfretraite.nl. Daar ontdek je een fijne combinatie van ontspannen, schrijfstappen zetten en meters maken!

Ik studeerde af aan de Universiteit van Utrecht richting Algemene Letteren. Aan de Hogeschool van Amsterdam rondde ik de opleiding Verhalend proza en de Docentenopleiding af.

Ik post regelmatig over het schrijfproces en schrijf korte verhalen en romans.

Mocht je meer willen weten, hierbij een kort CV.

CV

Inge van der Krabben is in 1972 geboren te ‘s Hertogenbosch, groeide op in de Bommelerwaard en verhuisde naar Utrecht waar zij Algemene Letteren studeerde. Daar woont zij nog met haar twee kinderen. Zij debuteerde in 2015 met de roman ‘Tot waar we kijken kunnen’ bij Ambo|Anthos. In 2018 verscheen haar tweede roman ‘In je dromen ga jij’ bij Luitingh Sijthoff. In 2021 volgde daar ook ‘Van het hart’. Verder blogt en vlogt ze over het schrijversbestaan, coacht ze beginnende en gevorderde schrijvers en geeft ze met veel plezier les in creatief schrijven.