Schrijven is een verhaal vertellen vanuit je tenen. Als schrijfcoach help ik jou als beginnende of gevorderde schrijver het meeste te halen uit je verhaal, verhalenbundel of boek.

  • We maken telefonisch kennis en ervaren of er een wederzijdse klik is
  • Als de klik er is bepalen we in een gratis intake wat jouw wens is en hoe ik je daarbij kan begeleiden
  • Ik maak een offerte op maat
  • Samen stemmen we een tijdspad af
  • In enkele of meerdere sessies loop ik met je mee in je schrijfproces. Ik lees mee, denk mee, we overleggen en gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt
  • Ik geef je opbouwende feedback op basis van je teksten
  • Redactiewerk kan desgewenst onderdeel zijn van het traject
  • Ik coach eerlijk en zorgvuldig met hart voor jou en je verhaal. Het blijft altijd jouw verhaal

Schrijfcoaching levert het meeste op wanneer je de belangrijkste schrijftechnieken kent en enigszins beheerst. Is dat nog niet het geval dan raad ik je aan eerst een schrijfcursus te volgen.

Volg mijn cursus ‘Verhalen schrijven: inspiratie en techniek’ die ik 2 keer per jaar aanbied. Woon je niet in de buurt van Utrecht? Neem dan eens een kijkje op Schrijven online voor overig aanbod in het land.

Wil je voor publicatie gaan in eigen beheer of bij een uitgeverij? Dan kan ik je ook bij dat facet terzijde staan met mijn contacten.

Prijzen

Investeer € 85,- per uur voor losse schrijfcoaching. Of neem een bundel van minimaal vijf sessies af voor € 82,50,- per uur of een bundel van minimaal 10 sessies voor € 80,- per uur. In overleg bepalen we de lengte van de coaching (meestal 1 tot 1,5 uur) en de tijd die je nodig hebt tussen de sessies. Daarnaast reken ik, afhankelijk van de hoeveelheid tekst, voorbereidingstijd (maximaal 1 uur per sessie).
De coaching verloopt via persoonlijke gesprekken, eventueel aangevuld met contact via mail, telefoon of online.

Heb je interesse, meld je aan, dan neem ik daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden

Voor meer informatie: inge@ingevanderkrabben.nl of +31 6 464 372 36