In deze cursus motiveer ik cursisten om in alle openheid te durven schrijven, om de verhalen die je in je hebt toe te vertrouwen aan het papier. Met behulp van theorie en creatieve schrijfopdrachten leer je:

  • Inspiratiebronnen aanboren
  • De belangrijkste schrijftechnieken kennen en toepassen
  • Een kort verhaal schrijven
  • Feedback geven en ontvangen

Na afloop van deze stap-in-cursus ben je een rugzak vol inspiratie, schrijftechniek en een kort verhaal rijker.

Lesinformatie

Voor wie: beginnende schrijvers
Aantal lessen: 7
Frequentie: tweewekelijks
Tijd: 19.30-22.00 uur (met korte pauze)
Kosten: € 280 p.p
Data: maart 2024, nog te bepalen
Locatie: Cuypersplantsoen 29, Utrecht
Docent: Inge van der krabben

Inschrijven

‘Inge heeft ons op een ontspannen – maar niet vrijblijvende – manier de eerste technieken aangeleerd voor het schrijven van een goed verhaal. Er was veel tijd voor feedback op het schrijfwerk van de deelnemers. Daar heb ik veel van geleerd. En ik vond het mooi om te zien hoe alle verhalen groeiden gedurende de cursus. Deze cursus is geschikt voor iedereen die van schrijven houdt en die kennis van schrijftechniek kan gebruiken of gewoon een extra zetje nodig heeft om tot schrijven te komen. Een aanrader!’ – Simone van Kleef, cursist.

‘Ik heb de cursus als erg waardevol ervaren. Vooral de combinatie van techniek, leermomenten en feedback. Echt een aanrader voor wie verder wil met schrijven. Ik ben gek op cijfers, een 10 is over de top, maar de cursus is meer dan een 9 waard!’ – Edwin, cursist.

‘Ik ben heel anders naar teksten gaan kijken. Zie nu meer het schrijfproces van de auteur, merk technieken op. Dat is een grote verrijkking. Veel inspirerende tips en uitdagende schrijfoefeningen. Het tempo van de lessen was prettig, natuurlijk en overzichtelijk.’ – Cecile Ickenroth, cursist.

Informatie

Voor meer informatie: inge@ingevanderkrabben.nl of bel +31 6 464 372 36.