Bij scholen, bibliotheken, boekhandels of literaire evenementen geef ik graag een lezing en/of schrijfworkshops. Deelnemers maken kennis met mij als auteur, mijn werk en/of met het zelf schrijven van proza. Je kunt me hiervoor boeken via De Schrijverscentrale. In gezamenlijk overleg bepalen we wat ik voor je kan betekenen. Denk aan:

  • kennismaken met auteur en haar werk
  • bevorderen van lees- en schrijfplezier
  • elkaar inspireren
  • ‘proeven’ aan het zelf schrijven

De workshops bevatten lichte, eenvoudige oefeningen, gericht op associatie en het gebruik van zintuigen. Schrijfervaring is niet nodig, maar de deelnemers vinden schrijven wel leuk.

Lezinginformatie

In de lezing bij mijn roman ‘Van het hart’ vertel ik over de totstandkoming van het boek, mijn research naar het thema verlies & rouw en inzichten rondom rouwverwerking. Ik lardeer dit met enkele poëzie- en prozafragmenten uit het boek. Na afloop is er gelegenheid tot vragenstellen en ga ik met toehoorders in gesprek.

Workshopinformatie

Doelgroep: lezers/beginnende schrijvers/ kinderen & volwassenen
Doel: kennismaken met auteur en haar werk, bevorderen van lees- en schrijfplezier
Tijd: variërend van een half uur tot 2,5 uur (in ochtend/middag/avond)
Kosten: prijs op aanvraag
Deelnemersaantal: van kleine groepen tot grote zalen en klaslokalen

Voorbeelden van enkele workshops:

Creëer een personage

Meer informatie

Zinderende zintuigen

Meer informatie

Opheffen van je schrijfblokkade

Meer informatie

Informatie

Voor meer informatie: inge@ingevanderkrabben.nl of bel +31 6 464 372 36.