Op 5 en 12 april mocht ik bij Mansystems, een IT-bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van applicaties, trainingen geven in creatief schrijven aan het hoofd Marketing (Tanja) en een communicatiespecialist (Evelien). Ze hadden mijn hulp ingeschakeld omdat de teksten van Mansystems over het algemeen erg technisch en inhoudelijk zijn. Ze willen meer toe naar aantrekkelijke, inspirerende teksten. Teksten die een verhaal vertellen.

Tijdens de trainingen heb ik gericht gewerkt aan het aanboren van inspiratie en creativiteit met behulp van associatie-oefeningen en freewriting-techniek, het inleven in je klant en het naar je klant toeschrijven, toepassen van zintuigen en details wanneer je schrijft en enkele eenvoudige stijlregels.

Tanja zei na afloop: ‘Wij worden als bedrijf vaak geprezen om onze samenwerking en beleving, dat willen we ook meer naar voren laten komen in onze teksten. Door de technieken toe te passen die Inge ons heeft geleerd, kunnen wij nu zelf die beleving neerzetten. Ik weet nu hoe belangrijk details in een tekst zijn en hoe ik daar kom; echt waardevol. Inge is zeer deskundig en gaf heldere, leuke opdrachten.’

Evelien: ‘Eerst wist ik niet wat ik kon verwachten, maar ik kan terugkijken op een rijke training waaraan ik een notitieboek vol nieuwe schrijftechnieken heb overgehouden. Inge zorgde ervoor dat ik mijn ‘perfectionisme’ kon loslaten en ze gaf me de tools in handen om de teksten voor Mansystems naar een aantrekkelijker niveau te brengen. Het meedenken van Inge in wat we als bedrijf nodig hebben met betrekking tot onze website en blogs was top.’

Ik bied de inspiratiesessie op maat aan. Het kan in een dagdeel, maar ook zoals bij Mansystems, gespreid over twee trainingen met wat tijd ertussen. Ik werk naast de diverse creatieve schrijfoefeningen graag met bestaande teksten en indien toegestaan, klantprofielen van uw bedrijf. Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
RSS